Thursday, June 14, 2012

hidup .

... salam ...

hari ni je dah 24rejab . seriously mcm kejap gile .
ah masa masa .. terlalu pantas sekarang .
aku masih tidur bangun tidur bangun menghadap buku .
menghadap facebook . dan bila petang bergaduh dgn sahabat sebab xtahu nak makan apa .
terlalu banyak pilhan sampai tiada pilihan . eh ?

kawan kawan aku ramai juga dah sweet 21 .
21 ? eh umur aku 21 ke 20 ?
ok bab umur mmg fail aq nak ingat . =.=''
biarlah . xpenting .

yang penting hampir 21 ( atau 20 ) hidup .
ye hidup . hirup udara . senyum ketawa dan menangis .
dan senyum kembali .
ini ke kehidupan ?

life as student UTM .
aku lg suka cara pembelajaran kat sini .
blaja lbih kurang 4 bulan then exam .
cube dlu kat skolah , peh otak dah berkarat baru nak bagi aq exam =.=''
mmg x la aku nak score . wuuuu . nangis !
aku rasa perkara plg susah as a student bile nak beli makanan je
sebab xtahu nak miesakan ape woooo ..
dah hampir 2 tahun kat sini , hari hari la aku duk gaduh ngan budak2 ni bile time nak makan .
masing masing blur nak makan ape .
sampaikan aq rase ade je seminggu uh aq makan menu yg sama je .
bukan la sebab menu uh sedap sgt , tp sbab malas nak pk nak makan ape.
=.=''

hitung di hitung
lame gak aku dah x balik rumah
peh , aku pon xtau la nak cakap ape
xde la aku rasa nak balik rumah sangat mcm budak2 ni sibuk je homesick
padahal aku kat rumah heaven je
mungkin aku lebih matang 
memikirkan kehidupan yang mahu aku corakkan
soal hati ? belakang kire
syabas untuk aku berjiwa kental . phuih . :D

1 june 2012
effa ingatkan kitaorg yang geng hwa tai dah setahun have a frienship .
mcm wahhh .. terharu gile dak effa bleh ingat .
dah staun gak ktorg kenal .
seriously , aku sayang korang .
mcm heaven gile je dulu dok kje hwa tai .
padahal , phui la nak keje situ lagi .
hahaha .
but i owe hwatai for our friendship .
woot woot !

hampir ke cuti semester bukan .
jadi mungkin hampir genap setahun juga aku dengan dia bersahabat .
we never separated even we are .
sehari pon x pnah berpisah .
macam mmg soul mate tp versi perempuan .
haha . aku cuma bersyukur pada Allah .
untuk manusia seperti aku yang kurang kawan ,
aku mmg bersyukur aku x banyak kawan .
sebab sahabat aku yang boleh dibilang dengan jari sgt setia dan membawa aku ke jalan Tuhan .
itu beri aku bahagia .
bahagia . <---- da mcm lagu najwa feet sleeq plak
oh tp lagu uh suke plak aku  dnga .
eh lari tajuk ??

ok bye ~

No comments: