Tuesday, February 21, 2012

2nd day semester baru

... salam ...

amboi !
haha .. sejak tengok iklan slot aksi hari isnin drama ape celop , suke betul aku tiru si gemuk yg comel uh cakap ' amboi ! '
ok abaikan eh

jadi begini ceritanya ,
ini permulaan semester 4
ye, aku tgok kwan2 aku da update psal sem baru punye hari pertama
aku malas so aku jump la hati kedua
maju kan :)

so , hari ni aku da tau da sape yg bakal menurunkan ilmu kat aku
semua subjek
alhamdulillah semua ok walaupun ada la kejadian "pengajaran" mase hari pertama uh
insyaAllah boleh
walaupun mostly geng geng lectrer berumur tapi so far mcm fhm la mereka ajar

tapii sem ni rajin plak sume lctrer subjek aku ni bg overview ape yg kene belajar dalam satu2 subjek uh
salu nya sem2 lepas main terjah terus hari pertama belajar
aku punya la xcited nak belajar tapi dorang asyik overview je
=.='' 
nmpak x aku sgt smgat ? ?  ? hee :D
tapi nt bile dah non stop belajar
yes , hamek la kau eh :P

tapi bile lectrer buat overview ramai la mcm takut nak study
ye la mse overview komfemla lectrer uh selit2 kan amaran amaran keras kan
chill ok
amaran amaran keras uh untuk naikkan semangat semakin rajin
bukan takut ok kawan kawn :)

so , nota senior pun da ade kan
so da bolehla mule study kan
ayuh semangat ! :)

p/s : jadilah orang yang takwa dan tawakal kepada Allah
insyaAllah
: aku x tahu apa yang terus buat aku berani melangkah mengejar cita walau laluan nya ada derita :

1 comment:

deno said...

good luck utk semester baru!!! blaja molek2 okey...:)