Friday, January 27, 2012

~ be nice ~

... salam ...

selamat malam 
:) walaupun sudah pagi

ok senarai tampal result untuk final exam dah keluar
seriously people !
sila bygkan di mana anda akan terkejut dengan beruk
:P

btw, nama pun snrai tmpal
so ianya mamu berubah
sebab semalam result BE sy lain dan hari ini lain pula
so i did a personal calculation
so please pray for me okay
:)

p/s : hari ini buat apam dot dot ! yummy !

Thursday, January 26, 2012

~ hola ! ~

... salam ..

so hello there
:)
today was totally make my day
i did go to reunion that we had planned
but its seems not really the thing that u can call reunion because not everyone there
hee .. only 5 did survive to come
but thats not the problem
we did enjoy the day
:)

i finally meet my besties inue !
:)
and some other guys that really awesome n cool enough to be your freinds what ever it take :)
i did proud having them
:)
we having mcd n some thing that we call boling
trust me
im not good wif that thing
0.o

........................................

tonight i force myself to merajinkan diri by making some tart
:)
but just because my mom "mee hoon " was totally insane n i lov it so my tart was totally "hangus" !
but its rely no make me down
i just make it 

n its delicious
:P
im sorry guys but its delicious :)

Monday, January 23, 2012

~ cuti ~

... salam ...

so,hello there
:)

as u know my final exam was over
*big clap
and im finally home for past day ago :P
and im become a great loser to update my story 
:P

so im just left u by saying that im having a great time yeah
:)

p/s : did u know that my early result that we call "senarai tampal" was available to see now !
although its only for 1subject , but i think i did great
:)
and its the best i could do
so ikhlas :)

Sunday, January 15, 2012

sepetang

... salam ...

hai blog !
hix3 
xsangka kawan saya buleh rap lagu nasyid lah
haha
its sound funny but meaningful
:)

btw, wish me luck for next paper tomorrow

yesh .. ayuh semangat 
:D

p/s : abuya kene hack by joker 0.o

Saturday, January 14, 2012

malas

... salam ...

bintang
entah ke mana lagi menghilang
x bersama bulan

terang
seterang malam x sama saperti terangnya siang
walau aku cinta bulan matahari dan bintang
tak mampu juga aku melihat mereka di waktu yang sama
aku cuma manusia yang tiada daya

begitu juga dalam menggapai impian
harus aku berkorban demi sebuah kejayaan
dan aku ikhlas

hilang teman x sama seperti kehilangan sahabat
tapi alhamdulillah
mereka yang bernama sahabat tak pernah meninggalkan aku
walau sejelik mana aku berperangai
aku tetap sahabat mereka
tapi teman sering saja pergi
bila manfaat habis
seronok hilang
dan akan kembali nanti semula
demi kepentingan mereka
tapi xmengapa
aku terima seadanya

radio asyik berputar lagu yang sama
adakah memerli aku yang sedang melakukan perkara yang sama acap kali ?

...

Friday, January 13, 2012

update exam :)

... salam ..

tetibe rase rindu pulak nak on9
:)

so saya dah berjaya melalui 3 paper dan tinggal baki 2 paper
yup only 5 :)
nasib baik lah UYM ni xbnyak sgt suruh amek subjek 1 sem
5 ni da cukup bagus dan smooth dah

my first paper was INSTITUSI INSTITUSI ISLAM
subjek elektif yang wajib dipilih
so paper dye brape jam eh ?
seyez x ngat
haha ...
tapi 80 soalam objektif
yes objektif mmg dengar senang kan
tapi hakikatnya kalau dah salah xde bantuan talian hayat kot !
kalau buat esei salah pon dptla jugak kn markah kesian
so conclusion is ,
MARI DOAKAN SAYA BERJAYA 
amin
:)

sminggu lpas paper first
saya ade paper BASIC ELECTRONIC , 9JANUARI 2012
:)
yup.. baru basic tapi msg2 mcm cacing kepanasan woo
5 soalan untuk 2jam setengah
saya menulis tanpa berhenti dan masih tidak cukup waktu
:)
for this paper sy dah usaha yang termampu
selebihnya saya tawakal
insyaAllah 
:)

next NUCLEAR PHYSICS 10 JANUARY 2012
paper ni mcm senget sikit
sebab belajar punye simple dan senang smpai menyebabkan malas
ok malas sebab kene hafal hafal dan hafal
........
5soalan untuk 2jam 30 minit
secara jujur 30 minit pertama saya dah jawab ape yg saya hafal dan tahu
then lg 2 jam dok termanggu nak goreng jwapan ape
ohoi..
3soalan mmg pernah belajar
tp lg 2 soalan mcm xpernah blajaq je
hix3
but i did great for my part
so hope penanda juga memberi markah yg great yeah
amin :)

next paper is DIFFERENTIAL EQUATION
next monday 16 JANUARI 2012
ade 10 topic .. saya baru habes study 3 topic
oh saya suka belajar math
sebab boleh dengar lagu dan nyanyi kuat2
:)
*kesian jiran2 :)

last paper COMPUTER PROGRAMING 
next wednesday 18 JANUARI 2012
xdpt byg mcm mane paper ni
sebab waktu kemuncak malas ialah waktu menghadapi paper terakhir
hix3
:)

dan saya akan bercuti selama sebulan
ye,cuti semester
sebulan adalah sgt kejap nak di bandingkan cuti 4 bulan dahulu :)
tapi cuti tetap cuti

p/s : oh pokok rambutan di rumah , tolong jgn masak sebelum saya balik ok .. nanti habis ! sob3 .. 

oh ye !
did u know that my dad bought a new lappy .. ! n he got broadband ..
and he knew this page . *malu

... baru tersedar ..

... salam ..

hye semua
:)
da lame kan x bercerita
so sekarang dah masuk tahun baru
yes it 2012
but still je tgn tulis date 2011
=.=''

so,walaupun da masuk 2012 tp mcm xrase sgt
sbab tgah final exam kan
so feling2 mcm akhir tahun je kot
hix3..

bercerita tentang tahun baru (*walaupun isu dah basi)
so alkisah saya baru tersedar
im 21 this year !
haha .. baru teringat dah meninggalkan zaman muda mudi !
ceh .. 
yang paling penting dah boleh dafta mengundi ok :)
hix3..
tp mcm xsempat jek nak pegi mengundi
sebab org kte plihan raye bulan 3 eh 
mse uh xcukup umur lg
so kne tnggu lg 4taooon..
wooo..lame uh ..

p/s : saya x ingat bile tahun terakhir sy psg azam tahun baru :P

Tuesday, January 3, 2012

2012

... salam ...

hye semua orang

saya sedang menghadapi minggu exam
dan latop saya sedang dibaiki di kilang
sekian harap maklum
;)