Friday, December 16, 2011

~ sketsa pejabat ~

... salam ..

hye people ..
exam around corner
so , i did make a list for my preparation
then i forgot about 1 thing
slip exam
semua org dah amek
saya x amek lagi
then saya nak amek pkul 10 pagi td
tp pejabat tutup sebab staf ade program kat DEWAN SULTAN ISMAIL
so xpe la , saya pegi petang

so i go amek bende alah nih


saya : erm,nak amik slip exam
akak 1 : kursus ape ?
saya : 2ssF
akak : F eh ?
saya : yup :)
akak : amek kat sebelah sana
saya : ok 
*then saya bg kad matrik pada akak sebelah sana

saya : erm , kalau dean list ada sijil x ?
makcik : oh ade ke ?
saya : erk,xtahula..tp kalau fakulti elektrik ade
makcik : oh,habes fakulti lain xpyah ade la ?! 
*dgn nada n muke mmg menyampah
saya : erk,klau xde xpe la
makcik : awak rse nme awak ade ke ?
*muke xpecaye studen melayu bleh dpt
saya : klau ikut mmg ade la
makcik : mmg la ade , student je yg xamek 
*muke xpuas hati
saya : dalam hati (camne student nak tau klau xbagitau)
makcik : nah ! .. pen kat sane .
saya : ok tima kasih

bengang !
mcm la makcik xbleh ckp baik2 kot
acctually bukan makcik sgt pon
tp sy xnak pngil dye akak sebab kurang ajar xbersebab


buat spoil mood je !
seriously xsenyum pon tgok sijil ni klau dah makcik td kurang ajar
adapehal xbleh bersopan santun
=.=''


1 comment:

dayah razali said...

congrats ye Dean List tue . hehe . kak dayah dah follow blog nazhirah dah , follow kak dayah jgk ye . :) sayayangtakretiberbelog.blogspot.com