Thursday, November 24, 2011

~ update diri ~

... salam ..

hampir 2minggu kat sini
:)
bila emosi dah stabil baru boleh telefon rumah
alhamdulillah semua orang nampak gumbira ya
mentang mentang cuti sekolah
T.T

fasa 1 pembelajaran berjalan dengan girang gembiranya
alhamdulillah
markah untuk test mencanak mohon sengih lebar tuannya
tersangat bersyukur
walaupun jawab macam poyo bagus je
alhamdulillah
fasa 1 good 2 me
:)

then lagi 2-3 minggu fasa 2 bermula
saya sedang giat berusaha lebih gigih lagi
insyaAllah dengan sokongan dari sahabat yang kejauhan serta doa dari ABUYA UMI
saya mampu menjalankan tanggungjawab saya disini
saya sedang bersedia

study week nanti macam banyak masa lebih
:)
alhamdulillah lagi sebab boleh duduk rumah lame lame lagi sebelum nak exam
dan alhamdulillah juga da nak habis study
so,nanti study week boleh lah revise dengan jayanya
nasib baik saya mmg jenis xsuke last minute
so,xde la mase study week nt baru nak huru hare
oh,perasaan huru hara mase study week can kill me!

oh ye,esok bakal belayar ke pekan pahang untuk program khidmat masyarakat
so,minggu ni mmg rushing nak siapkan keja2 n tuto2 biar nanti next week xsemput nak kejar
n so far alhamdulillah
tiada lagi kerja tertangguh
alhamdulillah sangat sebab dipermudahkan urusan
xtergambar perasaan bila list list yang ada boleh dipotong dengan senyuman kepuasan
:)

tapi kasihan pula pada mereka yang dah ada list kerja panjang berjela dan belum sempat potong dah tambah lagi
ah,semoga tabah duhai sahabat
itulah kemanisan belajar
semoga ALLAH mudahkan urusan 
:)

seriously sgt excited nak p khidmat masyarakat esok
sampai dah siap packing dari selase lagi !
hix3 .. 

p/s : i do love u .. but its not the reason u can have me back ..

No comments: