Tuesday, October 25, 2011

~ indah ~

... salam ...

hampir sebulan sudah
menghidu udara di bumi UTM
:')

memang seronok mengerah otak untuk menghadap buku2 yang setelah 4bulan terperap dalam stor
yeah,,mmg sgt seronok
lagi seronok bile formula formula math pon berlumba lumba nak masuk dalam mimpi sekali
sumpah mmg xbg rehat langsung smpai nak mimpi2 bagai
dan lebih lebih seronok bile esok nak test malam ni buleh plak mimpi dapat markah!
peh seram!!
=,=''

tapi itu mmg lumrah jadik student kan :)
cube dulu sbelum dapat msuk U
mmg beguni guni doa nak masuk kan
tp bile dah dapat masukk buleh pulak nak malas dan honeymoon serta merungut rungut kerja banyak smpai xsempat nak shopping??
oh helo babe !!
dulu mase doa nak masuk U ade ke skali msok bab2 shopping sekali??
x de kan..
lalu berhenti merungut dan selesaikan tanggungjawab anda !

dan bile tension jgan pergi shopping!!
nt merungut pulak pasal xde duit
pdahal duit dah berlari lari habis kat kfc
*oh..sentap sebut kfc :p
bila dah tensioan mari melihat ciptaan ALLAH
yang indah lagi tesergam indah



tasik utm





bagi ikan makan


ikan dah sampai
:)


hampir senja bersama dia
:D



serius lega
kepala yang tegang kembali tenang
alhamdulillah

No comments: