Wednesday, October 26, 2011

~ cerita test saya ~#1

... salam ...

alhamdulillah
3 test berjaya diharungi
tinggal 1 test saja lagi

tapi rasanya mood cuti raya haji dah menari nari dalam diri
bile saya dah start nak cari game angry bird dalam lappy
ok,maknanya saya dah bersedia nak pulang ke rumah
dan bile saya dah start nak tengok movie gossip girl
meaning memang cuma jasad saje yang ade kat sini
:D

test pertama setelah cuti 4 bulan
TEST BASIC ELECTRONIC
serius people
subjek nih sgt lah xsusah sebenarnya
tapi saya kira saya punya fobia terhadap elektrik
memang benar saya student jurusan KEJURUTERAAN ELEKTRIK waktu sekolah dulu
tapi disebabkan beberapa faktor sumpah jadi fobia kat subjek nih
mind set automatik terus cakap susah
buat apa apa semua salah
sampai nak buat calculation biasa pon salah
=,=''
and finally
i decided 2 see PUAN ROSLINDA
discuss mana mana yang tidak mengerti
tibe tibe it was like BLINK!
jadi mcm senang pulak
hilang terus fobia yang sejak dr form4 uh!!
^__^

tapi bila mase test
alhamdulillah
so far insyaallah ok
tapi xtahu lah markah nt ok atau x
sebab esok nak test malam dah mimpi dapat 7/30 markah
ah seram !!

nanti sambung lagi eh cerita test kedua
:)


No comments: