Saturday, September 24, 2011

~ update cerita sendiri ~

... salam ...

alhamdulillah
hampir 2minggu memulakan semester baru
dan ini weekend ketiga di ostel
:)
dan masih di awal semester
membuatkan jiwa malas membuak buak dan sedang menjinak bersama diri

oh ya
ada kesedihan dan juga rasa terkilan sedang bersarang
ini semua gara gara lecture kesayangan tidak lagi bersama berjihad menyampaikan ilmu
atas sebab apa masih tidak diketahui
tapi yg pentingnya bakal dpt lecture dr iran
entah bagaimana la nasibnya
menuntut ilmu bersama lecturer bangsa luar
sumpah rasa sgt susah hati
:'( 
doakan agar semuanya elok elok sahaja

hari ini selamat lagi ke rumah terbuka 
rumah terbuka milik teman kepada kakak sahabat saya
saya cuma memenuhi jemputan dan hasrat sahabat saya
alhamdulillah
rezeki hari ini
dan esok malam pula
pengetua buat open house di rumahnya pula
alhamdulillah
rezeki terduduk lagi
heee~
:)
' untungla makan free '

p/s : lagi sedang di bilik seminar menjaga pendaftaran untuk program SUKAM
hajat di hati nak tgok cerekarama,tp semua sedang sibuk tgok bola
:(

4 comments:

msredcheesecake said...

Time study mmg rajin sgt cari makan free.... Heee....

Yumida said...

wah...cm ne lar rs nyer dgr lecturer oversea speaking erk...dulu dgr lecturer from jepun speaking..huhuhu...s..s..s... jer dgr..

Eera Shera said...

x abes lg ek openhouse

Nazhirah Mazlan said...

heee..msred pun mst salu buat kan..:)

yumida,,yelh..mmg kne kerut2 muke bru fhm dorang ckap..:)

eera :heee..rezeki2..:P