Friday, September 23, 2011

~ cerita rumah terbuka ~

... salam ...

walaupun hakikatnya syawal belum berakhir
tapi sy dah tutup buku syawal tahun ini gara gara kene balek smbung study *cehh
lalu saya suda berhasrat untuk mematikan mood syawal saya
walaupun hakikat 
sebenarnya saya cukup jeles
family saya masih lagi hangat beraya 
di bekas tempat tnggal saya semasa zaman kanak2 
:'(
sob3
noktah

tapi saya mahu juga berkongsi kongsi
rumah terbuka pertama yang saya hadiri syawal kali ini
dan kali pertama juga saya pergi umah terbuka secara berjemaah 1bas sekali
haha
bas UTM plak uh
mcm budak skola jek rase
tp dsebabkan da kembali menjadi student
mood untuk berjimat dan mencari makanan free adalah amat berkobar kobar
dan saya pun join la ke rumah terbuka ini bersama sama teman lain
:)

sila google untuk tahu siapa dia
:)

lalu mari saya kongsikan apa yang menarik
*mood excited sebab da lme gile xke open house org2 besaq


seyesly mmg ramai sungguh org org kg dtg memeriahkan suasana




aneka warna air



beratur panjang nak amek rezeki
:)


bersama mereka yang sudah berjaya berbaris panjang dgn perut lapar
:)


nasib baik juga ada meja kosong dan dpat la duduk bersama
:)


ini saya punye makanan
:)
sebelum makan




dan selepas makan
heee
saya makan pakai lidi satay saje
ala ala chopstick
haha
sebab punye malas nk bangun pegi amek sudu
^__^


siap ade pentas lagi



ini sewaktu tuan rumah memberi ucapan


seyes memang ramai gile
lagi lagi kaum kaum ibu
bapa ada juga kat tepi tepi
dan anak anak yang berlari lari
^^




ada bunga api !!!


ni anak anak muda kg sana (alamak,lupe plak nama persatuan dorang)
heee


oh yeah
the most interesting part (except food) 
siap ada persembahan dari mahasiswa iran lagi
mahasiswa dr unikl
:)





walaupun memang hakikat alam yang xde org pon yang paham lagu apa yg dorang dok joget
tp semua org mcam tenganga jek tgok dorang buat persembahan
kelakar pon ada
tp semangat mereka harus dipuji
:)





ni second group
macam nasyid gak la







pelita
*tbe2 rindu rumah



habis
pulang kembali
:)

dalam perjalanan pulang : berharap bas xkan berhenti bergerak dan terus bergerak

p/s : minggu ni ad open house lagi kat umah pengetua :)
selamat berhujung minggu







2 comments:

nuha said...

untunglaa..slmt b'hujung mggu..:)

Nazhirah Mazlan said...

haha~
kau pon selamat membuzykan diri di hujung minggu
:)